Friday, May 15, 2009

Setelah 3 bulan x ketemu...



salam,
kawan2 klu nak tau aku dgn bucuk aku wan nih da lebih kurang 3 bulan lebih x jumpe..
huhu masing2 g berjuang..
hm aku blik cuti aritu 8hb...
tp dia ada paper 10hb cian dia...
so, dia blik 11hb mlm n then smpai cni 12pg..
seperti yg dijanjikan 13hb nk jmpe g uitm shah alam,
tgk mmber2 bucuk masuk karnival sukan antara kolej bersekutu uitm..

pg tu pas solat subuh trus je aku gorengkn kentang untuk bucuk..
sbb aku tau dia ske fries..
then kol8 aku bersiap2
kol 9 dia da smpai kt umah aku..
kmi pon kua g bfast sme2.. g gaint bli slipar meme...

pastu kami pon bertolak ke uitm..
aku segan sgt sebenar nye sbb da kompem2 la kwn2 bucuk tu ramai dak laki..
nk2 aku berdebar nk jmpe meme..
nk tgk org nye secara live cm ne..
b4 masuk pintu uitm leh x bucuk ckap dia berdebar2..
poyo je bucuk nih.. mcm x pnah jmpe mmber..
hehehehehe...

smpai je uitm kami x tau nk g kt gelanggang badminton tu cm ne..
bucuk kol kawan2 dia.. then kami g jalan kaki dr kolej mawar..
smpai je kt gelanggang tu, jantung aku tuhan je yg tau bertapa laju nye degupan nye..
ramai nye org.. bucuk ajak dok dgn kwn2 dia...
lega sket ati aku nmpk nana n ada be2rape dak2 gurl kt ctu..
aku da tgk meme dia agk pendiam... hm..jp mmg pendiam..
aku pon x tau nk wat pe sbb time kami smpai tu tgh perlawnan bergu pompuan kolej bucuk..
aku pon asek dok tgkap gmbr...


dok bahagian paling ats...

pas abs game tu bucuk ajk saini, nana g jejalan n time tu aku bru berkenalan
dgn kwn bucuk yg aku slalu bank in wet huhuhu
najmin and his gf zz..
sementara diaorg g ciap2
kami g lepak dgn meme.. huhu meme sgt pemalu n aku mcm x caye je bucuk bg tau yg meme
malu dgn aku... hahhahaha lawak la meme nih.. nih yg lg best menyakat..
x lame pastu nizam trun huhu makin chubby dak nizam nih..
bucuk kata dia tgh bahagia...
then kami pon grak ke sunway pyramid..

bru jew kua highway, aren call bucuk..
rupe2nye aren n apek ada kt blakang diorg x tau nk g komuter cmne...
so bucuk bwak diaorg g komuter subg jaya..
tggal apek sorg pas anta aren..
apek pon nk follow kmi g pyramid..
yg penting mse kt pyramid aku, bucuk n apek mkn pizza
& 2 sweet couple g men ice skatting..


pizza bru...


lasagna yg di idamkan... yummy...

pas tu kami men bowling 1 game je...
walaupon team gurl kalah dgn lelaki tp antara aku & bucuk aku menang..
huhuhuh



nana & aienz




aienz & zz


comey nye adik2 ku nih...
huhuhu


pastu kami pon bergegas balik uitm coz nana ada game netball...
waaa rindu nk men netball...
kol 9.30mlm bru smpai umah
huhuhu
best sgt lepak dgn diorg...
harap dpt jumpe lg lain kali...




9 comments:

nur majeedah aliah said...

wah...
seronoknye.
siap maen ice-skating agy.
ni mmg nk bwat triple date ke?
:p

btw, mne jmpe gdah pnye blog.
hehe. malu larh plak.

but it's ok.
i like. the more, the merrier.
i hv linked you to my site.
happy blogging!
:)

Aienz said...

huhu jumpe dr saini punye blog....
nnt kte date sesame ek gdah....

nur majeedah aliah said...

ngEe.
okeyh2.
no problemo.
:)

dieya said...

huhuhu. bucuk.. mmg bucuk pun..

NanA said...

kak ain!!!
nana ke tuh?
nana ke tuhh?

huh?
huh?
haha..
akak..
terima kasih!!!
itu sangat penting...
nana nak ucap tuh byk!!
u mmg besh....!!

Aienz said...

dieya:
hahaha cm hang tau dia bucuk...
amboi..amboi..amboi...

NanA:
huhu nape nana x caya ke???
huhu ur most welcome...
huhu best ek...???
to yg pok cik sngkut
hahahaha.....

Hussaini Mustafa said...

haha...
ape2 pn...
ur are not forgiven!
mane pic saini? xde pic saini pn lam neh!
ini tidak dpt dimaafkan! tidakkk!
ngahaha ^^

Aienz said...

Saini:

pe nk wat pic saini x de dlm nset sis la... huhu
klu ada pn msti nset sis kne virus hahaha...

Aienz said...
This comment has been removed by the author.